Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu tofu cu puține calorii pentru slăbit

Rețete cu tofu cu puține calorii pentru slăbit

În ultima perioadă, brânza tofu s-a transformat într-un ingredient popular folosit în multe rețete, nu doar în cadrul bucătăriei vegane. Poate fi utilizată în mod creativ în mâncăruri cu sau fără carne și e chiar ușor de preparat. Aici vei găsi o selecție cu rețetele cu tofu cu puține calorii preferate de mine. Inspiră-te alături de mine! Aceste rețete dietetice cu tofu se caracterizează prin conținutul lor redus de calorii, astfel încât sunt ideale pentru cura de slăbire și pot fi introduse în diverse diete.

Vei aprecia caracteristicile nutritive ale brânzei tofu mai ales grație conținutului ridicat de proteine al acesteia, al grăsimilor sănătoase și al altor vitamine și minerale importante (în special fier și calciu). Este un ingredient excelent, universal și adaptabil. Poate să absoarbă cu ușurință aromele altor ingrediente și poate fi utilizată în diverse mâncăruri sărate și dulci. Aceste rețete cu tofu sănătoase și cu puține calorii te vor încânta prin simplitate și prin gustul lor incredibil.

Dacă ești în căutare de rețete cu tofu simple și dietetice, atunci te afli acolo unde trebuie. Convinge-te de faptul că mâncărurile cu tofu nu au de ce să fie plictisitoare sau fără gust. Alegerea e doar a ta.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Tofu
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.