Rețete găsite: 15
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Deserturi low carb

Deserturi low carb

Rețetele de deserturi low carb pe care le-am creat te vor convinge că dulciurile sănătoase pot avea și ele un gust grozav. Zahărul este necesar în special pentru persoanele care fac exerciții fizice în mod regulat, dar trebuie să se acorde atenție cantității consumate. Carbohidrații complecși, cei care se digeră într-o perioadă mai lungă de timp, sunt necesari pentru un stil de viață sănătos. Te vei simți sătul pentru mai mult timp, deoarece energia din acești carbohidrați complecși se eliberează treptat. În dieta low carb trebuie să alegem rețete cu conținut minim de carbohidrați, inclusiv cei complecși. Aceste rețete simple de deserturi low carb sunt ideale pentru persoanele care sunt atente la conținutul de carbohidrați din regimul alimentar.

Încearcă rețeta rapidă de prăjitură proteică, mousse-ul de jeleu de căpșuni, pasta tartinabilă cu nucă de cocos preparată în casă sau sănătoasa plăcintă proteică cu brânză și iaurt. Poți savura fără nicio grijă aceste deserturi cu puțini carbohidrați, chiar și atunci când vrei să slăbești sau să-ți tonifiezi corpul și ai grijă la valorile macro. Aceste rețete se caracterizează printr-un conținut redus de carbohidrați și printr-un conținut de grăsimi de obicei mai ridicat. Deserturile sănătoase fac parte dintr-o dietă variată, iar dacă folosești ingredientele potrivite, cu siguranță nu trebuie să le excluzi din dietă. Haide să explorăm împreună farmecul acestor rețete gustoase low carb, sunt sănătoase și ușor de preparat.

Se afișează 15 rețete în categorii:
Reţete low carb
Deserturi sănătoase
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.