Rețete găsite: 11
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de zucchini cu puține grăsimi

Rețete de zucchini cu puține grăsimi

Dacă în prezent ești la dietă și încerci să afli ce mâncăruri gustoase și mai ales sățioase poți să consumi pentru a slăbi, atunci aceste rețete de zucchini sănătoase și cu puține grăsimi îți vor fi de folos. Datorită conținutului redus de grăsimi al acestor mâncăruri, acestea conțin mai puține calorii, astfel încât sunt potrivite atunci când vrei să pierzi din greutate. Rețetele sănătoase cu zucchini sunt foarte populare deoarece aceasta legumă poate fi utilizată în multe feluri - o putem folosi pentru a prepara rapid mâncăruri delicioase, fie dulci sau sărate.

Un zucchini are un conținut redus de grăsimi și este bogat în vitaminele C, B, K, dar și potasiu, fibre și proteine. Dacă adăugăm zucchini în mâncăruri și îl combinăm cu alte ingrediente sănătoase și bogate în substanțe nutritive și sărace în grăsimi, vom putea crea incredibile mâncăruri dietetice cu un conținut nutrițional important. Brioșele cu zucchini și brânză tofu și risotto-ul cremos cu zucchini sunt două dintre preferatele mele. Delicioase!

Din moment ce ai aflat cât de bun poate fi zucchini-ul pentru tine, haide să încercăm aceste gustoase rețete fit.

Se afișează 11 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Zucchini
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.