Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rulouri de pui şi zucchini cu brânză de vaci şi sos de roşii

Rulouri de pui şi zucchini cu brânză de vaci şi sos de roşii

Am pregătit pentru tine o altă rețetă fit cu zucchini și carne de pui care este și gustoasă. Te vei îndrăgosti cu siguranță de combinația perfectă de arome din această rețetă fitness de rulouri cu carne de pui și zucchini. Este o delicatesă sănătoasă, ideală pentru masa de prânz sau cină. Această mâncare se poate lăuda cu un conținut mare de proteine, puțini carbohidrați și un conținut minim de grăsimi.

Putem prepara diferite rețete interesante cu zucchini, iar acestea pot înlocui cu ușurință orice garnitură. În această rețetă vom prepara rulouri umplute cu carne de pui și brânză de vaci. Aceste rulouri cu carne de pui și zucchini conțin până la 62 de grame de proteine și doar 6 grame de carbohidrați pe porție, ceea ce e absolut minunat, nu-i așa? Această rețetă este perfectă pentru orice dietă, pentru cura de slăbire sau pentru a mânca ceva mai ușor. Îmi place să prepar acest tip de mâncăruri ușoare în timpul verii.

Pe lângă faptul că aceste rulouri dietetice cu carne de pui și zucchini au valori nutriționale perfecte, ele sunt și extrem de gustoase. În combinație cu acest sos de roșii preparat în casă, rulourile sunt aproape irezistibile. Nu este nevoie să le servești cu nicio garnitură. În privința brânzei, prefer să folosesc mozzarella dată pe răzătoare.

Încearcă această mâncare sănătoasă fără gluten, este gustoasă și are un conținut redus de carbohidrați. Merge perfect în meniul dietetic al tuturor adepților unui stil de viață sănătos. Sper că îți va plăcea cel puțin la fel de mult ca și nouă.

Ingrediente

  • 1 zucchini mare sau 2 mai mici
  • 2 linguri brânză de vaci
  • 2 bucăţi de piept de pui
  • un pumn de brânză dată pe răzătoare
  • piper şi praf de usturoi
  • 2-3 roşii coapte
  • ⅓ ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 1 lingură oţet
  • piper negru, sare
  • ierburi proaspete (cimbru/busuioc/oregano)

Instrucțiuni

  1. Mai întâi prepară sosul.
  2. Taie roşiile, ceapa şi usturoiul în bucăţele şi amestecă-le în blender.
  3. Toarnă amestecul de roşii într-un vas, adaugă condimentele, sarea şi o lingură de oţet.
  4. Amestecă din când în când până ce este gata – adică până în momentul în care sosul s-a legat.
  5. Taie zucchini pe lungime în felii subţiri folosind un cuţit sau un aparat pentru decojit. Feliile nu trebuie să fie foarte subţiri, dacă le poţi îndoi, atunci sunt bune.
  6. Prăjeşte feliile de zucchini într-o tigaie-grătar pe ambele părţi până când se înmoaie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
  7. Într-o altă tigaie (sau în aceeaşi tigaie în care ai prăjit feliile de zucchini) prăjeşte pieptul de pui (tăiat în bucăţi).
  8. Condimentează după gust.
  9. Când pieptul este gata, ia-l de pe foc, presară deasupra brânza dată pe răzătoare şi las-o să se topească.
  10. Întinde aproximativ 1 lingură de brânză de vaci pe fiecare felie de zucchini.
  11. Aşează câte o bucată de piept de pui pe marginea fiecărei felii de zucchini, apoi rulează.
  12. Dacă rulourile se desfac, acestea sunt fie prea subţiri, fie prea groase – înţeapă rulourile cu câte o scobitoare.
  13. Ia sosul de pe foc, adaugă ierburile proaspete şi toarnă-l peste rulouri.
Timp de pregătire35 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale/ 1 porție
Calorii370 Kcal
Carbohidrați6 g
Fibre3 g
Proteine62 g
Grăsimi7 g