Rețete găsite: 14
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete low carb cu zucchini

Rețete low carb cu zucchini

Grație substanțelor nutritive pe care le conține, zucchini-ul este un ingredient popular în mâncărurile low carb. 100 g conțin doar 17 kcal și 3 g de carbohidrați, din care 1 g îl reprezintă fibrele. Gustul său este neutru, ceea ce îl face să fie un ingredient excelent în diverse rețete. Încearcă rețetele low carb sănătoase cu zucchini și încântă-ți papilele gustative.

În această secțiune vei găsi cele mai bine rețete low carb cu zucchini pentru orice ocazie. Poți savura pizza low carb cu zucchini, frittata, zoodles de zucchini, dar și lasagna low carb în care am înlocuit pastele cu felii de zucchini. Aceste rețete cu zucchini sunt valoroase din punct de vedere nutrițional și pline de vitamine și minerale. Chiar dacă au un conținut redus de carbohidrați, acestea sunt sățioase și aceasta deoarece conțin suficiente proteine, fibre și grăsimi sănătoase.

Dacă ești în căutarea unor modalități creative de a utiliza zucchini-ul în rețete cu un conținut redus de carbohidrați, am pentru tine exact ceea ce-ți trebuie. Aici vei găsi o mulțime de rețete care să te inspire, fie că vrei să prepari un mic dejun, un prânz, o cină sau un desert cu puțini carbohidrați.

Se afișează 14 rețete în categorii:
Reţete low carb
Zucchini
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.