Rețete găsite: 12
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu avocado bogate în proteine

Rețete cu avocado bogate în proteine

Avocado-ul este un ingredient utilizat adesea în rețete sănătoase. Acest lucru nu e de mirare! Gustul neutru al fructului de avocado permite folosirea acestuia atât în rețete dulci, cât și sărate, în salate și feluri de mâncare principale. Încearcă și tu să prepari aceste rețete cu avocado simple și bogate în proteine.

Aceste rețete fitness cu avocado îi furnizează corpului suficiente proteine, astfel încât te ajută să-ți construiești masa musculară și să pierzi în greutate. În aceste rețete bogate în proteine îmi place să combin fructul de avocado cu ingrediente precum brânză de vaci, iaurt grecesc, ouă, ton, pui, ovăz, quinoa, dar folosesc și diverse legume, nuci, pudre proteice sau somon. Poți să te inspiri de aici și să creezi un mic dejun fitness, un prânz, paste tartinabile, salate și deserturi cu avocado, dar și câteva rețete vegane. Cu siguranță fiecare va găsi aici ceva care să-i placă.

De obicei savurez aceste rețete cu avocado fit la micul dejun, acestea îmi furnizează o grămadă de energie și astfel îmi încep ziua în mod sănătos. Mai mult, nu simt nevoia să mănânc în exces de-a lungul zilei, lucru apreciat cred de multe persoane.

Se afișează 12 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Avocado
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.