Rețete găsite: 10
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu zucchini fără gluten

Rețete cu zucchini fără gluten

Dacă ai în bucătărie sau în grădină prea mulți zucchini și ești în căutare de rețete sănătoase fără gluten pe bază de zucchini, atunci trebuie să te inspiri din rețetele de zucchini simple și fără gluten create de mine. Aceste rețete sănătoase cu zucchini nu conțin făină și vin în ajutor nu doar persoanelor care suferă de boala celiacă, ci și tuturor celor ce vor să aibă un stil de viață sănătos. Aici vei găsi rețete de mâncăruri cu zucchini dulci sau sărate fără gluten, printre care o tocană delicioasă cu zucchini, pizza, risotto și deserturi cu zucchini.

Printre aceste rețete cu zucchini fără gluten nu vei găsi produse preparate la cuptor din făină clasică sau paste făinoase. Le poți prepara rapid și ușor grație ingredientelor care nu conțin gluten, cum ar fi orez, ouă, hrișcă, verdețuri, legume, nuci sau fructe. Aceste rețete fit cu zucchini îi vor oferi corpului tău substanțele nutritive prețioase de care acesta are nevoie în cantități adecvate.

Dacă zucchini-ul este unul dintre alimentele tale preferate, atunci trebuie să încerci rețetele mele cu zucchini, acestea sunt sănătoase și gustoase. Printre preferatele mele se numără pastele cu zucchini fără gluten și risotto-ul cremos cu zucchini. Delicioase!