Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cocos bogate în proteine

Rețete cu cocos bogate în proteine

Nuca de cocos este unul din fructele exotice preferate ale tuturor. Uleiul și apa de cocos au devenit la rândul lor foarte populare, dar nu putem uita nici de aroma plăcută a nucii de cocos uscate care face parte din multe din dulciurile mele extrem de savuroase. Rețetele cu cocos pot fi preparate și într-o versiune fit sănătoasă, acestea sunt îmbogățite cu un conținut mai ridicat de proteine care va fi apreciat mai ales de către persoanele care depun o activitate fizică mai intensă fie la serviciu, fie în timpul liber.

Nuca de cocos e foarte folositoare nu doar în rețete, dar și atunci când înveți pentru examene. Consumarea acesteia te ajută să-ți sporesti atenția și să-ți hrănești creierul. Din punct de vedere nutrițional, nuca de cocos este benefică și atunci când ești la dietă, și asta deoarece nu este bogată în acizi grași saturați sau carbohidrați simpli. Dacă vrei să încerci ceva nou și să găsești înlocuitori pentru deserturile obișnuite, rețetele fitness cu cocos bogate în proteine create de mine sunt perfecte pentru tine! Acestea sunt gustoase și echilibrate nutrițional și îi oferă corpului nutriția perfectă după un antrenament sau o muncă mai dificilă. Încearcă prăjiturile fitness cu cocos, deserturile, cheesecake-ul sau biluțele proteice fără coacere create de mine.

Se afișează 20 rețete în categorii : Conţinut ridicat de proteine, Nuca de cocos
Se afișează 20 rețete în categorii : Conţinut ridicat de proteine, Nuca de cocos
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele