Magiciana Fit
Urmărește-mă
Gogoşele din mere şi grâu integral

Gogoşele din mere şi grâu integral

Specialitățile cu mere sunt perfecte în timpul toamnei, atunci când sunt în sezon, iar din mere poți prepara rapid mese sănătoase și pline de vitamine. Aceste gogoșele din mere și grâu integral conțin extrem de puține ingrediente, astfel încât se prepară foarte ușor și rapid.

Merele îi furnizează organismului energie și sunt sățioase. Conținutul de vitamine are efecte benefice asupra organismului nostru și ne este de ajutor în diferite afecțiuni. Mai mult, gogoșelele din mere și grâu integral nu-ți vor pune silueta în pericol, deoarece merele se digeră ușor, sunt pline de fibre, stimulează digestia, curăță corpul și ajută în cura de slăbire. Combinația dintre mere și făină din grâu integral rezultă într-o specialitate dulce plină de fibre.

Mirosul delicios - care ne aduce aminte de serile liniștite de toamnă - al scorțișoarei în combinație cu mere contribuie la gustul delicios al acestor gogoșele. În plus, scorțișoara stimulează digestia, iar datorită efectului de accelerare a metabolismului, o porție destul de mică îți taie pofta de dulce și îți menține corpul în formă. Mărul și scorțișoara formează o echipă excelentă care sprijină detoxifierea.

Încearcă și tu această rețetă rapidă și ușoară de gogoșele cu mere și făină din grâu integral, sunt sănătoase și dietetice și îți oferă o experiență culinară minunată. Poți presăra pe deasupra nuci măcinate sau brânză quark.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Merele se dau pe răzătoare, se amestecă cu făina şi scorţişoara şi se lasă la frigider timp de aproximativ o oră.
  2. Apoi, aluatul se modelează în formă de bile (de mărimea bilelor de golf), acestea se dau prin puţină făină de grâu integral şi se fierb în apă clocotită cu puţină sare până când se ridică la suprafaţă.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii352 Kcal
Carbohidrați64 g
Fibre12 g
Proteine10 g
Grăsimi2 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii