Magiciana Fit
Urmărește-mă
"Gnocchi" dietetici cu varză (fără gluten)

"Gnocchi" dietetici cu varză (fără gluten)

În această rețetă vei învăța cum să execuți un număr de magie. Abracadabra, rostește cuvintele gnocchi cu varză fără gnocchi :) Gnocchi-ul este înlocuit cu varză în această reţetă. Grație acestui fapt, putem crea cu ușurință o gustoasă mâncare dietetică fără făină plină de micronutrienți.

Grație verzei, gnocchi cu varză au un excelent potențial antioxidant, sunt plini de substanțe nutritive, iar în forma gătită sunt și mai ușor de digerat și chiar mai gustoși. În plus, această mâncare este îmbogățită cu gustul proaspăt și dulce de măr dat pe răzătoare și fructe, dar și cu nuci hrănitoare, precum și cu calciu și proteine din brânza quark.

Această delicatesă cu puține calorii sub formă de gnocchi cu varză este o mâncare sățioasă al cărei gust îl vei savura cu siguranță. La final, presară deasupra acestei mâncări delicioase nucă de cocos, semințe de mac sau orice altceva dorești. Încearcă acești gnocchi dietetici cu varză cu mac sau brânză quark sau în variantă sărată - cu brânză de vaci sau brânză quark cu puțină sare. Poți crea diverse combinații interesante.

Este o rețetă proaspătă, sănătoasă și rapidă, care poate fi consumată și toamna, atunci când varza se găsește prin toate piețele. Acești gnocchi dietetici cu varză și fără gluten reprezintă o modalitate grozavă de a consuma mai multă varză în cadrul meniului tău dietetic sănătos.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Varza se taie mărunt şi se fierbe în apă clocotită timp de 7-10 minute, până când se înmoaie.
  2. Se amestecă într-un bol varza, mărul dat pe răzătoare, scorţişoara, mierea şi se serveşte ornată cu nuci, brânză quark sau alte ingrediente preferate.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii298 Kcal
Carbohidrați28 g
Fibre10 g
Proteine18 g
Grăsimi10 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii