Magiciana Fit
Urmărește-mă
Gulaş de vită italian

Gulaş de vită italian

Da, ai citit bine. Și italienii au gulașul lor, iar acum îl poți savura și tu. Rețeta de gulaș de vită italian este simplă, sănătoasă și se adresează tuturor iubitorilor de carne.

Gulașul de vită italian este plin de substanțe nutritive, proteine, vitaminele E și B, zinc, fier, seleniu și conține toți aminoacizii esențiali. Grație cărnii de vită îți poți construi masa musculară în mod natural, așa că haide să facem câteva exerciții! Mai mult, carnea de vită se digeră mai ușor decât cea de porc și e plină de nutrienți sănătoși, lucru apreciat cu siguranță de corpul tău. Din acest motiv este bine să incluzi din când în când în dietă carnea de vită, ca de exemplu sub forma acestei mâncări delicioase. Piureul de roșii face ca mâncarea să fie mai suculentă și puțin dulce, iar combinația corectă de condimente îi conferă cărnii o aromă deosebită, care ți se va topi în gură la propriu.

Savurează această rețetă de gulaș italian la masa de prânz sau cină, este sățioasă și hrănitoare. Este o mâncare cu carne de vită gustoasă și sănătoasă și are un conținut ridicat de proteine (o porție conține până la 49 g de proteine și 3 g de carbohidrați) și este foarte ușor de preparat. Este ideală servită împreună cu legume, gnocchi din năut, paste din grâu integral sau orez. Pentru a completa aspectul italian al acestei mâncări, poți adăuga pe deasupra brânză dată pe răzătoare. Buon appetito!

Ingrediente

  • 400 g carne de vită
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei de cocos (vi-l recomand pe acesta)
  • 1 linguriţă boia de ardei măcinată
  • 1 linguriţă sare de mare (v-o recomand pe aceasta)
  • ½ linguriţă piper negru măcinat
  • ⅓ linguriţă curcuma
  • 2 căţei de usturoi
  • 3-4 linguri piure de roşii
  • 700 ml apă
  • brânză dată pe răzătoare pentru presărat deasupra (opţional)

Instrucțiuni

  1. Sotează ceapa tăiată fin în o lingură de ulei până se rumeneşte, apoi adaugă carnea tăiată cubuleţe.
  2. Amestecă, adaugă sarea şi condimentele, 700 ml apă şi fierbe la foc mediu timp de 40 minute, amestecând din când în când.
  3. Apoi adaugă 3-4 linguri cu piure de roşii, usturoiul pisat şi, dacă este necesar, mai toarnă puţină apă.
  4. Lasă carnea pe foc încă 10 minute.
  5. Poţi servi gulaşul presărat cu brânză dată pe răzătoare, iar ca garnitură poţi folosi gnocchi din năut, orez brun, legume sau paste din grâu integral.
Timp de pregătire60 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii350 Kcal
Carbohidrați3 g
Fibre1 g
Proteine49 g
Grăsimi15 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii