Magiciana Fit
Urmărește-mă
Tarte de migdale cu umplutură de frișcă de cocos și căpșuni

Tarte de migdale cu umplutură de frișcă de cocos și căpșuni

Aceste tarte de migdale cu umplutură de frișcă de cocos și căpșuni sunt extrem de aspectuoase, sănătoase, nu conțin gluten și sunt perfecte, de exemplu, ca desert pentru Ziua Îndrăgostiților. Pregătirea lor este foarte ușoară, iar gustul este divin! Au un gust plăcut de migdale, sunt delicate, iar în combinație cu căpșunele și frișca din lapte de cocos, vor crea o atmosferă specială cu ocazia oricărei zile de sărbătoare.

Dacă nu puteți procura căpșuni proaspete, puteți folosi banane sau orice fel de fructe congelate. Totul ține de imaginația dumneavoastră. Această rețetă de desert sănătos din cadrul Workshop-ului cu Rețete Fit este și low carb și plină de grăsimi sănătoase. Dacă încă nu ați încercat să pregătiți o asemenea frișcă fantastică cu cocos, acum e timpul să o faceți!

Aveți în casă pe cineva care are alergie la ouă? Nicio problemă, deoarece în această rețetă le puteți înlocui cu semințe de in măcinate și apă. Câteodată este dificil să înlocuim alergenii din rețete, dar de această dată e super simplu. Aceste tarte sănătoase cu migdale sunt îndulcite cu miere și sigur vor fi apreciate de toată lumea. Încă o dată vom spulbera mitul potrivit căruia deserturile sănătoase nu ar fi gustoase.

Ingrediente

  • 2 căni făină de migdale (sau migdale blenduite / măcinate) (v-o recomand pe aceasta)
  • 1/4 cană făină din grâu spelta (o puteți înlocui cu făină de migdale) (vă recomandăm această)
  • 1/4 cană ulei de cocos topit (vi-l recomand pe acesta)
  • 3 linguri miere (v-o recomand pe aceasta)
  • 2 ouă (sau 2 linguri semințe de in măcinate + 6 linguri apă)
  • 1/2 linguriță praf de copt (puteți folosi praf de copt fără gluten pentru varianta fără gluten)
  • 1/2 linguriță extract de vanilie sau semințele de la 1 păstaie de vanilie
  • un vârf de cuțit de sare
  • căpșuni
  • lapte de cocos la conservă (nedegresat) (vi-l recomand pe acesta)
  • 2 linguri miere

Instrucțiuni

  1. Lăsați conserva cu lapte de cocos la frigider peste noapte.
  2. Într-un castron, amestecați făina de migdale cu făina din grâu spelta, adăugați praful de copt și sarea și amestecați bine totul.
  3. Într-un al doilea castron, amestecați ouăle cu extractul de vanilie, uleiul de cocos topit și mierea și amestecați totul cu ingredientele prăfoase.
  4. După ce ați obținut un aluat omogen, modelați biluțe și așezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.
  5. Înainte de a le coace, apăsați-le cu mâna. O bucată de tartă umplută trebuie să fie alcătuită din 2 bucăți mai subțiri.
  6. Coaceți tartele timp de 15-20 de minute la 180 de grade Celsius (356 grade Fahrenheit).
  7. După ce s-au copt, lăsați-le să se răcească.
  8. Spălați căpșunele și tăiați-le în bucățele.
  9. Scoateți laptele de cocos din frigider și folosiți partea albă mai groasă a acestuia, de la suprafața conservei.
  10. Amestecați cocosul cu miere (sau alt îndulcitor, în funcție de preferințe).
  11. La final, umpleți două mini-tarte cu căpșunele și frișca de cocos și serviți.
Timp de pregătire30 minute
Cantitate rezultată6 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii410 Kcal
Carbohidrați23 g
Fibre4 g
Proteine11 g
Grăsimi31 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii