Magiciana Fit
Urmărește-mă
Cremă tartinabilă sănătoasă cu ciocolată - Nutella Fitness

Cremă tartinabilă sănătoasă cu ciocolată - Nutella Fitness

Cu un gust excelent, această cremă tartinabilă sănătoasă cu ciocolată este un înlocuitor grozav al Nutellei sau al unor creme de ciocolată tartinabile similare. Conține ingrediente de foarte bună calitate pline de vitamine, minerale și grăsimi sănătoase, din acest motiv nu trebuie să îți faci probleme atunci când o consumi. Poți savura această Nutella fitness, de exemplu cu produse de patiserie din grâu integral, clătite, gofre, o poți amesteca cu iaurt sau porridge sau o poți consuma ca atare.

Cu alte cuvinte, această cremă tartinabilă sănătoasă cu ciocolată ar trebui să fie savurată de către orice femeie. Haide să fim serioși, câte dintre noi ar refuza o lingură plină cu Nutella într-o zi stresantă, obositoare sau chiar într-o zi oarecare? Acum o poți savura fără grijă, deoarece este plină de grăsimi sănătoase și vitamine și nu îți va lipsi nimic pentru a fi fericită. Fără ulei de palmier sau zahăr rafinat, doar miere, alune de pădure, cacao și avocado. Exact, fructul de avocado are un milion de utilizări, de aceea îl iubim cu toții.

Încearcă să pregătești această cremă de ciocolată tartinabilă pentru copiii tăi, dar nu le spune că e sănătoasă, vei vedea cât de mult le va plăcea! :) Această rețetă este excelentă mai ales pentru fanii unui mic dejun dulce. Pregătește o gustare delicioasă de dimineață pentru luat la școală sau clătite sănătoase pentru micul dejun - această cremă de ciocolată tartinabilă fitness e perfectă pentru clătite, în special cu banane feliate sau cu căpșune. Nutella fitness este o rețetă pe care trebuie s-o încerci. Îți recomand să folosești la prepararea acesteia un robot de bucătărie (vi-l recomand pe acesta) în locul unui blender de mână.

1 porție este echivalenta unei linguri pline cu cremă cu ciocolată tartinabilă.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Mai întâi, dă alunele de pădure prin robotul de bucătărie până când rezultă o făină fină. Apoi adaugă banana decojită, fructul de avocado decojit și fără sâmbure, mierea, cacaoa, uleiul de cocos, un vârf de cuțit de scorțișoară, iar dacă dorești, poți adăuga și lapte praf. Amestecă totul până când rezultă o cremă tartinabilă fină. Crema de ciocolată tartinabilă rezultată poate fi servită alături de produse de patiserie din grâu integral, clătite, gofre, cu iaurt sau ca atare. Păstrează crema la frigider și consum-o în decurs de 3 zile.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată10 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii115 Kcal
Carbohidrați12 g
Fibre3 g
Proteine2 g
Grăsimi8 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii