Magiciana Fit
Urmărește-mă
Drob sănătos cu carne de pui

Drob sănătos cu carne de pui

O plăcintă sănătoasă cu carne de pui sau un drob din carne de pui delicios şi irezistibil care este uşor de preparat. Merge bine cu o salată proaspătă la masa de prânz sau cină. Îți le recomand cu drag acest drob cu carne de pui! Valorile nutriționale ridicate sunt doar unul dintre punctele forțe ale acestui drob.

Pentru a prepara acest drob sănătos cu carne de pui avem nevoie de doar câteva ingrediente obișnuite - piept de pui, ovăz, ouă, ceapă și condimente. Nu trebuie să-ți faci griji din pricina ingredientelor dietetice pe care le-am folosit în această rețetă, acest drob este excelent și nu-i lipsește absolut nimic. Prepararea este rapidă - dai toate ingredientele prin blender până la omogenizare, torni aluatul într-o formă pentru copt și coci drobul. Poți servi produsul final la doar 50 de minute de la începerea preparării, aici incluzând și coacerea drobului.

Dacă te-ai săturat de tipicele mâncăruri cu carne de pui, încearcă să prepari acest drob cu carne de pui. Fiecare porție conține până la 51 g de proteine și are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi, astfel încât este ideal pentru persoanele care țin dietă. Îmi place să servesc acest drob din carne de pui cu salată proaspătă, dar dacă dorești să-l servești cu o garnitură, poți utiliza quinoa sau orez.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Dă ovăzul prin blender până obţii o făină.
  2. Adaugă ouăle, pieptul de pui tăiat în bucăţele, ceapa mărunţită şi condimentele şi amestecă toate ingredientele până obţii un amestec omogen.
  3. Toarnă amestecul într-o formă pentru copt sau o formă pentru pâine (din silicon) şi coace-l la 180°C timp de 40-45 minute până când se rumeneşte.
Timp de pregătire50 minute
Cantitate rezultată5 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii295 Kcal
Carbohidrați6 g
Fibre1 g
Proteine51 g
Grăsimi5 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii