Magiciana Fit
Urmărește-mă
Sufleu sănătos cu banană și scorțișoară

Sufleu sănătos cu banană și scorțișoară

Cu siguranță vei primi complimente dacă vei pregăti acest delicat sufleu sănătos cu banană și scorțișoară care necesită doar 3 ingrediente. Este un desert sănătos și cu puține calorii, care nu conține făină, zahăr sau grăsimi, este excelent și ușor de pregătit. Data viitoare când îți e poftă de ceva dulce, pregătește acest sufleu fit. Va fi gata în 15 minute și îl vei savura cu siguranță.

Ingredientele de care ai nevoie sunt gălbenuș de ou, banană și scorțișoară. O rețetă de desert simplu și rapid. Combinația dintre banană și scorțișoară e foarte plăcută - banana are un gust și o aromă distinctă, în timp de scorțișoara are un gust deosebit, miroase incredibil și încălzește corpul, mai ales în zilele mai reci. Sufleul e foarte fin și se topește în gură. Poți adăuga și o lingură plină cu pudră proteică pentru diversificarea gustului - pregătește un sufleu de nucă de cocos, ciocolată sau banană folosind pudră proteică cu aromele respective (v-o recomand pe aceasta) .

Această rețetă de desert simplu de preparat poate fi pregătită oricând îți e tare poftă de ceva dulce, fără mustrări de conștiință. Deoarece sufleul sănătos cu banană și scorțișoară are un gust plăcut și dulce grație bananei și are o consistență fină, acesta e perfect pentru a elimina pofta de dulce. Poți savura aceasta bunătate lingură după lingură, chiar și o oră întreagă. Cu toate acestea, desertul cu banană are puține calorii și nu conține grăsimi aproape deloc.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Bate albușurile până când spuma se întărește. Adaugă banana piure sau dată prin blender, scorțișoara și amestecă încet. Toarnă amestecul în două vase tip ramekin sau în alte forme mici pentru copt și coace sufleul la 200 grade Celsius timp de aproximativ 10 minute.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii70 Kcal
Carbohidrați12 g
Fibre2 g
Proteine4 g
Grăsimi1 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii